BIAB opleiding

Basisopleiding BIAB (Builder in a Bottle)

Een basisopleiding BIAB ook wel natural nail treatment genoemd, is een geweldige manier om te leren hoe je nagels op een natuurlijke manier te versterken. Deze opleiding richt zich op het versterken van nagels. Dit is een acryl-achtige substantie die wordt aangebracht in dunne lagen om de nagel te versterken.

Makkelijke manier om de nagels te versterken

BIAB is een populaire methode voor het versterken van nagels. Dit omdat het een snelle en gemakkelijke manier is om de nagel te versterken zonder de natuurlijke groei van de nagel te hinderen. Daarnaast is het een veilige manier om de nagel te versterken. De set kan ongeveer 3 weken gedragen worden. Hierna moeten de nagels weer bijgewerkt worden..

Hoe ziet zo’n opleiding eruit?

De opleiding heeft vaak meerdere lesdagen en begint met een basisoverzicht van de verschillende producten en materialen. Hierna leer je de juiste technieken voor het aanbrengen van de BIAB. Je leert onder andere hoe je de juiste hoeveelheid product moet gebruiken en hoe je de nagel in de juiste vorm moet modelleren.

Na dit onderdeel, ga je met echte nagels aan de slag. Je begint met het oefenen van de technieken op kunstnagels en werkt je op naar het werken met echte nagels. Je leert hoe je klanten kunt adviseren over de beste manieren om hun nagels thuis te verzorgen en hoe je problemen kunt oplossen die zich kunnen voordoen tijdens de behandeling.

Een goede basis

Een opleiding voor natural nail treatment is dus een goede start in je carrière in nagelverzorging. Ook kan de opleiding zijn om een nieuwe service aan te bieden aan je klanten. Als je start aan je carrière is het aan te raden om na deze opleiding verder te gaan met een basisopleiding nagelstyliste. Op die manier leer je ook acyl en verlengingen leert zetten.

Vergelijkbare berichten